Återblickar på LAN 2013:1 och kommande helgens spel

Postat: oktober 2, 2013 av Justpixels i CS:GO, LAN, PISK

Då va PisK LAN 2013 10 års jubileum avslutad och vilket röj det var!
Det var länge sedan vi kunde uppleva en så nära inpå ”Hasselfors” LAN som detta! Inte nog med att det var ett ständigt håll i gång, så bjöd kocken på riktig gourme lunch / middag!
Fredagen bjöd på rejäl PisK anda med många nya spelare och ansikten! Och nervositeten befann sig i gruppen huruvida STEAM skulle fungera på alla maskiner. Efter lite pillande var alla igång och PisK LAN 2013:1 var äntligen igång.
CS:GO gjorde susen, rejält röjj och nonstop action bjöds hela kvällen så vi till och med glömde bort kvällsmaten som kom framåt 23.00 tiden. Spelet avslutades 03.00.

Lördagen bjöd på klassiskt solsken som alltid befinner sig på lanet, gruppbilden togs och nya poträttfoton på samtliga deltagare (kommer upp på sidan inom kort). PisK LAN 2013 dag 2 inleddes även här med CS:GO, och samma action bjöds även denna dagen! Vår gourme kock tillagade en underbar lunch / middag (ja därnånstans på eftermiddagen), som inte lämnade ett öga tort eller näsa för den delen. Chilin älskades lika mycket som Admins snarkande under natten. Eftermiddagen flöt på, och CoD 4 testades i ungefär 1 timme innan vi gick tillbaka till CS:GO. Vi hade även hela huset omringad av publik!! Ja tro det eller inte (bildbevis kommer), hela huset var avspärrat så enbart PisK deltagare fick vara på området men gräsplanen runtomkring hade ca 40 bilar och en väldans massa folk!
Detta ledde givetvis till ännu mera gormande och glåpord!
Spelandet pågick ända fram till 05.00 där djupa diskussioner varvades med headshots.

Söndagen var som vanligt, sovmorgon för vissa och ett lugnt och sansat spel med fin avslutning av prisutdelningar. Werner erhöll Ammonuntionslådan och Justpixels plakatet.
Nerpackning och städning i vanlig ordning innan alla samlades för ett farväl. Pisk Lan 2013:1 var därmed avslutad och fyllde 10 år! Nu ser vi fram emot nya tag och spelande fram till i April 2014 då PisK LAN åter förenas!

Nu när LAN:et är över, och CS:GO har dammats av, tänkte vi lira lite CS:GO på nätet. Pollen nedan täcker både Fredag och Lördag.

kommentarer
  1. Heppemgt skriver:

    En DoD klassisk skulle smaka gott men är alltid med på annat också (cs:go).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s