Om PisKVad är PisK?

Första tanken när man läser adressen pisk.org går tankarna på annat håll, och det är precis det vi vill.
År 2002 drogs PisK igång officiellt, och Counter-Strike 1.5 var fortfarande aktuellt, innan dess fanns mindre spelgruppering där nollmodem användes för att spela Quake och Doom serien, men det är för långt bak för att minnas eller att dokumenteras.

Huvudtanken med PisK är att samla ”goa’ gubbar” och spela för att ha kul, inte för att jaga poäng för inviduell basis. Givetvis uppstår en tävlingskänsla när man springer i grupp och i högtalarna hörs ett rungande ”Row row row the boat…” i hääärlig falsett i Idol anda…

Vi spelar allt som är röjfaktor 100%, inget för komplicerat, inget för seriöst. Dessa försvinner helt!
Vårt motto är att vi hellre spelar och har kul än att spelar alls.
Det är alltid kul att se en snubblande spelare råka slänga in sin HE granat in bland vänner i tron av att han ska få en fiiiin fin multikill, men ack så blev det inte.

Vi strävar att upprätthålla en glad spelaranda med positiv bemärkelse. För bra spelare är inte välkomna in, utan rekommenderas att söka sig till andra officiella servrar eller privata servrar. Denna ”arena” ägs av halvt galna spelare, och så kommer bli.

Vi samlas årligen vi ett LAN evenemant, där vi hyr ett vandrarhem och driver vår spelaranda vidare i kombination med events, grillning och dyligt.
m4a2

Hur blir man medlem i PisK?
PisK är ingen organisation, utan en grupp av glada snubbar som spelar. Alla kan bli medlemmar, men för att bli en inbiten PisK:are krävs deltagande och uppvisande av ”PisK spelaranda”.
Vi spelarfredagar/lördagar och alla som känner igen sig, passar in i bilden.

– PisK Admin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s