Spelregler


VAD ÄR DET FÖR REGLER SOM GÄLLER PÅ PisK SERVRAR / HEMSIDA?hylsor
PisK strävar alltid efter att skapa trivsel och glädje hos dem som spelar hos oss. Vi behöver inga ”statsjägare” utan vi vill få till ett bra och roligt lagspel där kommunikationen fungerar.

Njutningsfaktor är viktigast när man spelar på en PisK server, ingenting väger tyngre än detta. Allt gnäll undanbedes. I fall spelstilen och sången i bakgrunden inte passar spelaren, bör denne frivilligt avlägsna sig från servern.

HUR FÅR MAN DÅ TILL ETT BRA SPEL?
Det finns vissa saker som vi vet att de flesta ogillar och dessa saker vill vi eliminera:

• Om någon är totalt överlägsen hela tiden så väljer vi att ta ut denne spelare

• Om man inte visar tillbörlig respekt för andra spelare utan är oförskämd så då blir det också utvisning från servern.

Utvisning från PisK är oftast tidsbestämt (i minuter, ”cooling time”) men i svåra fall så blir det utvisning för gott (sk bannad).

Om man anser sig blivit felaktigt utvisad så skicka e-post till banlist@pisk.org så lovar vi att undersöka detta grundligt. Vi friar hellre än fäller, det är ju bara lite pixlar.


INFORMATION OM PisK
De flesta som spelar på PisK (och administratörer) är alla mogna gubbar (40+) och detta är vårat vattenhål. Vi är alltså i din pappas ålder. Eller? 😉

Är du yngre än oss och en skötsam, social person så skall du naturligtvis känna dig varmt välkommen till PISK och dess spel, är du i vår ålder och tycker det är smått jobbigt med alla små statsjägare på andra servrar då är du redan nu på plus.

– PisK Admin

Kommentera